Fakultetsledning

Dekanus Johan Dabrosin Söderholm

Johan Dabrosin SöderholmJohan Dabrosin Söderholm är professor i kirurgi. Hans forskning handlar om uppkomstmekanismer för sjukdomsgruppen kronisk inflammatorisk tarmsjukdom, framför allt Crohns sjukdom och ulcerös coli. Mer om Johan Dabrosin Söderholms forskning.

dekanus.hu@liu.se

Prodekanus Fredrik Elinder

Fredrik ElinderFredrik Elinder är professor i molekylär neurobiologi och ordförande i Forsknings- och Forskarutbildningsnämnden vid Hälsouniversitetet. Mer om Fredrik Elinders forskning.

fredrik.elinder@liu.se

Prodekanus Karin Kjellgren

Karin KjellgrenKarin Kjellgren är professor i omvårdnad och ordförande i Grundutbildningsnämnden vid Hälsouniversitetet. Hon har tidigare varit pedagogisk konsult vid Hälsouniversitetet och vicedekanus för grundutbildning vid Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet.  Mer om Karin Kjellgrens forskning.
karin.kjellgren@liu.se

Kanslichef anette Philipsson

Anette PhilipssonAnette Philipsson är chef för fakultetskansliet och för gruppcheferna på Studentenheten, Core Facility och Pedagogiskt Centrum. Förutom det dagliga ledningsarbetet ingår hon i fakultetsledningen, flera organ för samverkan mellan LiÖ och LiU samt i LiU:s kanslichefsgrupp som under ledning av planeringsdirektören förbereder underlag till beslut åt rektors ledningsråd.
anette.philipsson@liu.se

Senast uppdaterad: 2014-12-03